Валери Божинов се е снимал с бяло в носа си. Този слух взриви социалните мрежи и футболни фенове са категорични, че това в ноздрата на ритнитопковеца не е безобиден секрет. Kliuki.net свали въпросната снимка, предизвикала скандалните слухове и обстойно прегледа съмнителното бяло петънце от фотоса.

В действителност, като приближихме снимката, ясно видяхме, че в дясната ноздра на Валери нещо се белее. Kliuki.net обаче не се наема да твърди със сигурност какво е това. Можем единствено да изразим съмнения в твърденията на феновете, тъй като по информация от близки до Божинов, той не употребява никакви упойващи средства.

„Валерко дори почти не пие. Най-много да си налее едно уиски на партия белот в мъжка компания. Абсурд е да употребява пък опиати, камо ли кока“, възразиха категорично негови авери.

Интернет потребителите обаче коментират въпросната снимка и упорито твърдят, че това в ноздрата на Валери е бял прашец и припомнят за друг един случай – с певицата Преслава.

Преди няколко години нейна снимка от участие взриви медиите, като отново нещо се белееше в носа й. Тогава плъзна и слухът, че заедно с колегата си и верен приятел Константин злоупотребяват с опиатите по участия, като дори фенове са ги виждали по тоалетните.

Kliuki.net обаче силно се съмнява такъв да е случаят и с Валери Божинов.

източник: kliuki.net

Leave a Comment