Валери Божинов заби жестока плесница на съпругата си Николета Лозанова. Спортистът се появи в столично училище заедно с фолк певицата Андреа. Годеницата на Кубрат Пулев и футболиста откриха заедно учебната година в столично училище. И бяха приятно изненадани от учители и ученици

Лично певицата пусна снимките на страницата си в социалната мрежа, показвайки близките си отношения с Валери. И въпреки че със съпругата му от години са скарани, двамата демонстрират отлични взаимоотношения.

С появата си с Валери Андреа потвърди негласно слуховете, че той си е паднал по приятелката й Моника Валериева. Но също така хвърли в шок почитателите на семейство Божинови. Появата на Андреа и Валери заедно предизвика мълвата, че двамата може би са повече от приятели. Певицата обаче е категорична, че не би напуснала Кобрата за никой мъж на света.

Изпълнителката не пропусна възможността да зашлеви и звучна плесница на Николета, като се появи под ръка с мъжа й в учебното заведение. Така изпълнителката показа, че с футболната съпруга може и да не се понасят, но също така, че поддържа страхотни отношения с Божинов.

източник: kliuki.net

Leave a Comment