Божинов и Моника Валериева се издадоха във Фейсбук!

Двамата изглежда вече са си доста близки, това е най-малкото, което може да се каже по провокацията, която цели да съсипе Николета, забеляза Kliuki.net. От няколко дни Валери не спира да тревожи майката на детето си и я забива в земята с див флирт в нета.

То не бяха мераци да се пъхне между три дами, то не бяха копнежи по Ирина Шейк, а и бъзици с муцките, които прави жена му… Сега вече Валери Божинов стовари тежката артилерия върху Лозанова. Удари я право в сърцето с нейната двойничка, приятелката на Андреа – сбъднатият кошмар на плейметката.

Самата Моника Валериева пусна своя снимка със сърце с буквите М и В. Междуточието изглежда особено многозначително и някои веднага се сетиха за какво става дума… „Моника и Валери – браво, най-сетне!”, иззлорадстваха във виртуала. Други пък побързаха да изключат този вариант и да напомнят, че това са двете имена на самата Моника.

Всичко щеше да си остане толкова невинно, ако и Валери не се беше намесил в интригата. Той демонстративно хареса романтичното фото и даде да се разбере, че нещата явно вече са тръгнали натам, където на Николета въобще не би й се понравило…

„Тя вече е изпаднала в истерия, побърква се, но стиска зъби и си носи кръста, нека не забравя, че в същото положение постави преди време Алисия, а сега разбира какво й е било…”, „Стига сте злобяли, Николета ще се оправи, не я мислете!”, реагираха бързо нейни врагове и фенове. Наистина е доста нетипично поведението на моделката напоследък, тя си прави оглушки за пред хората, но докога ли ще позволява Валери да я прави на пет стотинки публично…

източник: kliuki.net

Leave a Comment