Родният футболист Валери Божинов е тотално съсипан от удара, който получи от сина си.

Синът на Алисия и Божинов нарича “татко” небиологичния си баща Ники Михайлов. В крайна сметка излиза, че Валери- Младши се е привързал толкова много към Ники, че го обича повече дори и от родния си татко. За всеки един родител това би било огромен шок и потрес, да разбере, че детето му обича повече чужд човек и го нарича “татко”.

Определено Валери Божинов, колкото и де се прави за пред медиите, че не му пука от нападките на Алисия, това определено му дойде като гръм от ясно небе и го накара да се почувства изключително зле.

Не само това, Валери Божинов е съкрушен и изключително много го боли за детето му. В случая народната поговорка “Очи, които не се виждат се забравят” пасва точно за семейство Божинови и Алисия.

В техните непрестанни скандали и препирни тотално обръкаха и нараниха детето си. Новият мъж в живота на певицата Ники Михайлов се грижи за малкия Валери като за свое собствено дете. Абсолютно нормална реакция е детето да започне да го възприема като “татко”, тъй като неговият собствен очевидно липсва.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment