Валери Божинов направи второ официално изявление по повод медийната атака за развода му с Николета. В социалната мрежа той обяви, че двамата не само не се разделят, но дори са по – влюбени от когато и да било.

„Никакъв развод няма да има. Въпреки че принципно нямам нищо против жълтите новини, сега съм потресен от глупостите, които се изписаха по темата. Четейки свободните съчинения се смях, плаках и ядосвах. Но – всичко това вече трябва да спре. Съзнавам, че скандалът бе разпален от завистливците, които нямат покой, но чувствата ни с Николета са много горещи”, написа Божинката.

Футболистът уточни, че със съпругата си Николета са обвързани емоционално по всяка вероятност до края на дните си. За да избегне спекулациите призна, че отношенията им са като във всяко друго семейство – карат се, разбират се, повишават си тон и прочие. Животът им е пълен с емоции, а повечето от тях са положителни…

Не на последно място Валери Божинов по най – категоричен начин отхвърли слуховете за любовна връзка с Моника, за сдобряването му с Алисия, че е фалирал измамен от френски бандит.
„Да, бракът ни с Николета започна със скандали. Но все пак нашият романс е бурен и няма да станем жертва на подлите машинации на сивите нощни птици”, заключи футболистът.

източник: skandalno.net

Leave a Comment