Николета Лозанова е толкова заета, че не й остава време за Никол, а таткото Валери често разхожда напълно сам дъщеря си!

От самото раждане на детето, Николета е обвинявана, че не е достатъчно отдадена майка, а тя все се опитва да докаже точно обратното. Дори, когато влезе в „Къртицата” не я свъртя за дълго и изведнъж каза, че ще си ходи, защото иска да обърне внимание на семейството си.

Според мнозина обаче това е една голяма лъжа! Те дават за пример, че веднага след напускането на Базата, Николета Лозанова започна като водеща, а и редовно снима фотосесии. „Ако искаше да е с момиченцето си и с Валери, дали щеше да се хвърли да си показва тоалетите по телевизията?!”, „Не помните ли, че Никол почти не я позна като влязоха с Валери, явно, че той единствено се грижи за малката…”, цъкат с език критично настроени дами в мрежата.

Последните снимки, които публикува изданието „Блясък” доказват, че Валери Божинов основно гледа Никол и когато излизат Николета я няма. Тя явно се опитва да спаси финансовото им положение, докато все още е търсена, умуват зад гърба на звездната двойка, намеквайки за провалената кариера на Валери Божинов. Ние предполагаме, че на плейметката все пак й остават свободни часове, в които да се радва на прелестната си наследничка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment