Валери Божинов бие жена си Николета Лозанова, гръмнаха социалните мрежи заради притеснителна снимка на плеймейтката

Бие ли Валери Божинов жена си Николета? Този притеснителен въпрос мъчи феновете на Лозанова през последните дни, видя Kliuki.net. Повод за слуховете даде една снимка на плеймейтката.

На нея НиЛо наистина изглежда като насинена от силен шамар по лявата буза. Моравото петно ясно личи по скулата й и според интернет потребители не може да бъде от нищо друго, освен от яка мъжка плесница.

Досега не е излизала информация в медиите, че Валери и Николета имат проблеми и се карат. Дори напротив – двамата демонстрират безоблачни отношения и семейно щастие. Все пак се говори, че покрай позорния трансфер в третодивизонния отбор на Виченца, Божинов е силно афектиран и много нервен. Въпреки това, и ние от Kliuki.net изразяваме съмнение, че футболистът би посегнал на съпругата си. Дори се съмняваме, че би посегнал на когото и да било.

Колкото до „синината“ на лицето – по-вероятно Николета да е прекалила с грима и ружа. Това доста често се случва при звездите, които използват твърде много фон дьо тен, за да прикрият несъвършенствата по кожата. А когато се подчертаят и без това много изразените скули, се получава „ефектът на насинената буза“.

Между другото наскоро го видяхме и при фолк дивата Галена, за която медиите писаха, че Галин я ошамарил. Най-вероятно и при нея гримьорът се е самозабравил с четката…

източник: kliuki.net

Leave a Comment