Напрежението във ВИП Брадър става все по-явно с всеки изминал ден. За никого вече не е тайна, че Ваня Червенкова и Мира Радева не могат да се гледат. Омразата на бизнесдамата обаче изглежда е толкова голяма, че тя е готова на всичко, за да се отърве от социоложката. Включително и да наложи на продуцентите да я изгонят.

Редовен читател на kliuki.net разкри, че Червенкова е уредила Мира да напусне Къщата на елиминациите довечера. Нещо повече, бизнесдамата сама се издала, че знае как ще развие вота на публиката. Пред част от съквартирантите Ваня заявила в прав текст, че “Мира излиза”. Изглежда като основен спонсор на шоуто, освен със специални привилегии като това да излиза когато си поиска, Червенкова има и силата да манипулира самите елиминации.

Правейки по този начин смс-ите на зрителите напълно излишни. Естествено, скандалната манипулация вбеси феновете на шоуто, които за пореден път поискаха Ваня незабавно да бъде изгонена. “Тази жена е организирала ВИП Брадър, не е честно изобщо да е в Къщата”, “Явно като спонсор ще я държат до финала. Това е супер нечестно”, беснеят потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment