Дарина Павлова винаги е във вихъра на светския живот, но предпочита да държи семейството си далеч от медиите. Въпреки това милионерската вдовица не можа да се сдържи и да не покаже в мрежата дъщерите си.

Наследничките на Илия Павлов са също толкова красиви, колкото и известната им майка. Фотосесия на Дарина с децата й се превърна в хит в мрежата.

Форумци открито се възхитиха на двете хубавици, които позират с Дарина. Не по-малко очарователен е и синът на най-богатата българка Илия, който учи в лицей в Швейцария.

Госпожа „Мултигруп“, както я наричат признава, че често разкъсва времето си между Италия, Швейцария и САЩ. Дъщеря й Паола, която подлуди Европа преди няколко години сега е в Щатите, където развива свой бизнес, а първородната дъщеря на Илия Павлов от първия му брак—Венцислава е в Дубай.

Семейството рядко успява да се събере, затова при всеки удобен случай Дарина ги събира пред обектива. И така успява да запечата всеки момент с тях.

И докато по-голямата дъщеря Венцислава е наследила чертите на баща си, Паола и Илия са копия на Дарина. Приятелите и познатите на Павлова останаха очаровани от семейните снимки на милионерското семейство. И не пропуснаха да им отправят редица комплименти.

източник: kliuki.net

Leave a Comment