Жаклина Братанова – „Мис Варна 2013” я изложиха с обувки на конкурса!

Гледката със стърчащите й крака се оказа особено неприятна на сцената, а зрителите не пропуснаха да разкритикуват модното решение.

Дискусията се пренесе в мрежата, където носителката на короната на морската столица получи искрени съчувствия относно визията си…
„Как може с тези стъпала да й нахлузят такива сандали?! Унижават ги тези момичета, що за разбирачи ги обличат…”, „Просто има големи крака, но понеже е доста висока затова, горката как си ги е свила да не личи…”, обсъждат я във виртуала.

Мнозина са на мнение, че новата ”Мис Варна” поне може да се похвали с особена привлекателност и не е охулена така, както „Мис България” – Нанси Карабойчева.

От друга страна, както вече Kliuki.net писа, ден преди избирането на Жаклина Братанова, тя лъсна на подиума по бански и веднага бяха забелязани стриите й. „Не са перфектни, то е ясно, но това е от диетите, за да са във форма, лошото е, че не са кой знае какви запомнящи се лица…”, „Те все такива миски ги избират, на някой човек, не е по красота явно…”, оплюха я в нета. Изглежда никоя от претендентките на подобни надпревари няма да бъде пощадена, но дано не си навлече славата на Антония Петрова, цъкат с език притеснени за имиджа на прясно избраните хубавици.

Жаклина Братанова – „Мис Варна 2013” май няма повод да се тревожи от такава развръзка, но така я изложиха с обувките…

източник: kliuki.net

Leave a Comment