Венета Райкова е била шута на Тихомир, шушукат светските клюкари. Тишо не присъстваше на партито на „Горещо”. Гостите нямаше как да не забележат отсъствието на видния гост.

В същото време привлекателната водеща бе забелязана в обятията на друга важна персона. Александър Найденов бе сниман в прегръдките на Венета Райкова. Той е бивше гадже на Елен Колева. Русокосата красавица не скри симпатиите си към майонезения бос, пише hotarena.net

Александър пристигнал сам на партито. Присъстващи разказват, че му било видимо приятно в прегръдките на Венета.

От доста време нещата между Тихомир и Райкова не вървяха. Няма да е чудо за никого, ако накрая са се разделили окончателно. На 9-я рожден ден на „Горещо” присъстваха политици, риалити звезди и певици.

Кариерата на Венета Райкова разцъфтява с пълна сила. Тя започва да води „Къщата на Нова”, за което ще прибира солиден хонорар от продуцентите. Нищо чудно! Венета е една от малкото добри светски журналисти, останали в Нова, след като конкурентната ТВ 7 успя да привлече повечето водещи. Говори се, че Райкова не си тръгва с по-малко от 10 бона на месец. Тя постоянно се оплаква, че е много изморена и не й остава време за нищо!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment