Суперсензационна новина разтресе държавата като трус от 10-а степен по Рихтер и е на косъм да предизвика глобална катастрофа, видя HotArena.net!

Най-досадната хайперсона във „Фейсбук” Венета Райкова се наконти от глава до пети с парцали на „Кавали” за поредната годишнина, за която наду фанфари в социалната мрежа, от сватбата си с ресторантьора Тишо.

Водещата на „Горещо” се почувства длъжна да осведоми целия „Фейсбук” за дизайнера на облеклото й, сякаш на фона на кървавите протести, някой го интересуват Венкините снобарии, пише „Уикенд“.

„Случайно (да, бе! – б.р.) тази вечер и двата с мъжа ми сме се облекли с Кавали… Ама той е по хубав!! Нали? (правописът е запазен – отново б.р.)”, публикува в профила си поповската дива и за пореден път убеди голяма част от сънародниците си, че е собственичка на меркантилна ценностна система.

Досадната блондинка, която редовно информира целокупното фейсбук-поколение какво яде, какво пие, къде я сърби, колко слоя тен е прихванала и колко градуса е водата в домашния й басейн, приложи и снимково доказателство за марковия стайлинг на семейството си. „Cavalli”?! Може, но от „Илиянци”!

източник: hotarena.net

Leave a Comment