Венета Райкова е сред родните журналистки с най-големи претенции относно собствените си качества. В предаването си “Горещо” устатата водеща неведнъж се е присмивала на голяма част от родните звезди заради различни техни издънки. Днес обаче Венета попадна от другата страна на барикадата.
Блондинката стана за смях с нелепия си правопис. В личния си профил в социалната мрежа Фейсбук Венета публикува анонс за предстоящото издание на шоуто й в събота. Пълен потрес обаче предизвика начинът, по който Райкова пише думата “дали” – “дЪли”. Феновете на звездата изумяха от безумната грешка. “Хубаво де, говори на “Ъ”.

Ама да не може да напише една толкова елементарна дума!!”, втрещени са онлайн потребителите.
Нещо повече, явно водещата дотолкова си няма на идея каква нелепица е написала, че дори не е обърнала внимание на опита на нейна почитателка да я поправи с коментар под публикацията. Припомняме ви, че това далеч не е първия път, в който журналистката показва, че българският правопис и правоговор не са сред силните й страни.
Венета редовно говори на “Ъ” по време на интервютата с гостите си като наскоро дори се беше изцепила за “тЪзгодишния ВИП Брадър”. Никой обаче не беше и предполагал, че Венета освен да говори, и пише по този начин.

източник: kliuki.net

Leave a Comment