Началото на новия сезон на “Горещо” беше повече от неочакван. Водещата на предаването Венета Райкова в първите два епизода на шоуто си направи сериозна гавра с доскорошната си дружка Николета Лозанова. Устатата блондинка направи на пух и прах плеймейтката, излагайки на показ в национален ефир всички кирливи ризи от брака й с Валери Божинов, в това число предполагаемите нейни изневери и негови нови завоевания.

И докато зрители все още са ошашавени от неочакваната промяна в поведението на водещата, по-рано днес лъсна истинската причина за това. Оказа се, че Николета Лозанова ще води свое предаване, в което ще разнищва клюките и слуховете в светските среди. Което ще върви по ТВ7 всяка събота, на гърба на “Горещо” по Нова.

Изглежда на Венета никак не се е харесала идеята Николета да й бъде конкуренция. И затова е решила да я нападне в ефир, коментират форумци. Войната между двете вече започна задочно. Веднага след обявяването на старта на предаването на Николета, Венета побърза да публикува в профила си във Фейсбук линк към собственото си шоу “Горещо”, придружено от многозначителния коментар “Най-коментираното”.

“100% иска да намекне на Николета, че каквото и да прави, нейното шоу ще си остане най-доброто”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment