Венета Райкова е на път да предизвика грандиозен скандал в светските среди. Водещата на „Горещо“ официално сподели какво да очакваме от следващото й предаване. Атрактивната блондинка планира да изправи едни срещу други всички участници от „ВИП Брадър“. И да разкрие най-мрачните им тайни.

Още на финала на сезона Венета обеща, че ще извади на бял свят пикантни подробности около миналото на всеки един от звездните съквартиранти. И след като колежката й Гала не успя да изправи участниците един срещу друг, с нелеката задача се зае водещата на „Горещо“.

На страницата си в социалната мрежа Венета сподели, че е задала куп провокиращи и интересни въпроси на всеки един от участниците. И ги е изправила един срещу друг. Според запознати този път водещата ще задава повече от неудобни въпроси. А на горещия стол съквартирантите дълго ще се червят от срам.

Досега Райкова успя да вземе интервюта от твърде малко участници във формата. Сега обаче водещата планира да събере всички и да научи още по-пикантни подробности за отношенията им в Къщата, а и извън нея. Като се има предвид какви битки се водеха във „ВИП Брадър“, със сигурност след последните интервюта, връзките между някои от участниците още повече, ще се обтегнат.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment