След като буквално срина със земята „приятелката“ си Николета Лозанова със скандалните разкрития по неин адрес, Венета Райкова нанесе нов удар. Този път водещата засегна Жени Калканджиева, която също я смяташе за своя близка дружка.

В следващия епизод на „Горещо“ Венета обеща ексклузивно интервю с любовницата на Тачо Зорница Линдарева. По думите й бившата манекенка от „Визаж“ е обещала да направи изненадващи разкрития за връзката със съпруга на Жени.

Интервюто със Зорница е поредният удар, който Жени трябваше да понесе. Водещата не само публично бе принудена да признае, че съпругът й изневерява, но също така да открие, че го прави с една от нейните бивши манекенки. За капак Венета Райкова, която само допреди няколко седмици се пишеше нейна близка приятелка изненадващо обяви, че ще излъчи ексклузивно интервю с новата на Тачо.

Мнозина си спомнят минискандала, който Венета предизвика при телевизионния дебют на Жени в „Съпругите“. Тогава тя се скара с Мая Савова и заяви, че само заради близките си отношения с Калканджиева и огромното й уважение към нея, се е съгласила да им гостува.

По всичко изглежда, че водещата е забравила за приятелските си отношения с шестата по красота в света. И се оказа поредната готова да гради рейтинг върху личната драма на бившата Мис България.

източник: kliuki.net

Leave a Comment