Как не ви е срам! Как ядете хляба си? Не ви ли горчи?

Това попита възмутената Венета Райкова, когато с изненада прочела обширни статии и интервюта със…самата нея.  Когато в разговор с Нана в “Горещо” тя сподели, че на 20 годишна възраст също са й поставили диагноза рак, била е обречена от лекарите, но намерила сили и се излекувала, медиите пощуряли.

Звъняха ми непрекъснато да ми искат интервюта. Аз отказах. Мъчително ми е да си спомням този период от живота си. Просто исках да го забравя.

Учудването й обаче било огромно, когато тези интервюта се появили в някои вестници, без да е виждала очите на журналистите, които уж са й ги взели.  Това затвърждава мнението ми за жълтата преса и особено за онази част от нея, която в името на тиражите и сензацията е готова на всичко, написа в профила си във Фейсбук водещата. Каквото и да прочетете за мен и за моето заболяване, не вярвайте, защото аз интервюта не съм давала, няма и да дам. Това е затворена страница в живота ми и изобщо не желая да я отварям. За съжаление Венета не е първата, която чете какво била казала.

Много фалиращи папарашки издания си измислят събития, слагат думи в устата на нищо неподозиращи свои “събеседници”. В момента Алисия например всеки ден казва нещо, което изобщо не знае, че е казала. Върхът обаче беше снимка на Мая Илиева, бременна в последния месец и думи на нейни приятели, които знаели кога, че даже  какво дете ще роди. На снимката се оказа момиче, което просто беше отишло на концерт и случайно попаднало в обектива.

източник: skandalno.net

Leave a Comment