Венета Райкова засегна Николета и обяви, че тя трябва да се моли на Валери, за да яде!

Всъщност водещата държеше иронично да разкаже какво се случва в момента с плейметката, която си мълчи по въпроса за раздялата с Валери Божинов.

В „Горещо” тя подробно разясни, че нещата между двойката си остават такива, каквито са и надали те отново ще се съберат.

Николета Лозанова вече трябвало да мисли как сама да изкарва прехраната си, защото съпругът й спрял окончателно кранчето. Той обаче бил повече от великодушен и щял да й остави джипа, който й подарил преди време, големият апартамент в баровски комплекс, както и скъпите дрехи, научи Kliuki.net.

„А защо ли Николета пусна своя снимка с послание „Яж, моли се и обичай”?! Може би, за да яде вече ще трябва да се моли на Валери…”, изгаври се Венета със силиконката.

Тя поясни още, че футболистът бил склонен да преговаря само за издръжка на малката Никол и тя нямало да бъде толкова висока, колкото Николета се надявала. Кой ще подава документите за развод още не е обсъждано, а Ники, с когото пловдивчанката нарани любимия си, засега не смятал да й предлага брак.

Валери Божинов пък вече изнесъл багажите си от общото им жилище и си наел апартамент, за който от седмица насам купува оборудване и завивки. „Него го очаква самотна зима, нищо, че вече е преспал с над 10 мадами, той не иска да ги повтаря!”, закова последен пирон по Божинови в предаването си Венета Райкова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment