Веско Маринов е опасно близък със секретарката си, дочу ПИК от хора, заети с подготовката на концерта му в НДК. Покрай организирането на събитието, което предстои идния вторник, певецът не се разделял с личната си асистентка.

Двамата били заедно от сутрин до вечер и дори не криели, че се налагало тя често да отскача и до дома му, за да продължат работата там до късна доба. „Секретарката му е доста засукана мадама и си личи, че не е безразлична към него.

Вечно е наконтена като за интимна вечеря и носи силиконови чорапи, чиито дантели уж случайно се подават от полата й, докато кръстосва крака. Личи си, че го съблазнява, но и той не е равнодушен, защото я слуша за всичко”, обясняват очевидци. Според запознати въпросната дама от години се трудела за народния бард, но в миналото не е и ставало дума за интимни отношения помежду им.

Веско Маринов бил дълбоко влюбен в съпругата си Цветанка и не поглеждал други жени. Нещата обаче се променили след развода с невярната блондинка и вероятно тогава певецът е погледнал с друго око на сътрудничката си, а тя се е съгласила да го теши в самотата.

източник: pik.bg

Leave a Comment