Кралят на българския шоубизнес, музикант, изпълнител, текстописец, тв водещ, талантлив импровизатор и най — вече любимец на почитателите на фолка Азис смая всички с новата си визия. След като през годините премина през много превъплъщения, днес хитовият певец очарова с тотално променения си имидж.

За изгубилите ума и дума фенове не остана нищо друго, освен да възкликнат „Уаууу!” и да засипят идола си с горещи ласкателства и възклицания.


Певецът, който премина купища трансформации е толкова променен, че е направо неузнаваем. Азис успя да намери правилния тон с излъчването си и подлуди всички. Дамите — с мъжествено и силно с послание, а мъжката половина със загадъчно, предизвикателно и леко закачливо намигване, пишат от HotArena.net.

Певецът, който мнозина обявиха за българската Лейди Гага премина куп превъплъщения. Азис беше Азия, после отново стана Азис, а сега е направо неузнаваем.
Самият певец не крие, че е повече от доволен от последната си промяна и гордо се показва в социалните мрежи. И макар да бе заявил, че смята да се оттегли от шумотевиците и светлините на прожекторите, и е уморен от славата, намери начин отново да провокира феновете си. Този път промяната бе оценена положително, а почитателите му във възторг.

източник: kliuki.net

Leave a Comment