Преслава е доказала, че си пада по мощни коли и техните собственици. Ако те са Бентли и са на Жоро, това е още по-голям плюс.  Тази комбинация толкова й допада, че я повтаря два пъти. До скоро певицата можеше да се похвали с 2 такива коли в гаража си.

От известно време обаче й се налага да се задоволи само с една. Първата била подарък от бившият й приятел, който след като намира новата си изгора решава да си вземе возило, пишат от skandalno.net . Добре че и настоящият Жоро й подарил същата, че да може да приеме липсата малко по-леко.

Злите слухове твърдят, че когато й омръзне колата сменя собственика. Неотдавна певицата започнала да се заглежда по Майбах и да изявява желание да се сдобие с него.

Въпреки всичко надали ще е скоро, поне е и по план. Нещата между певицата и бизнесмена са се задълбочават. Въпреки противоречията си станали повод за многократните им раздели  младата двойка мисли за брак.  Певицата дори се хвали колко се е харесала на бъдещата си свекърва и неотдавна са получили благословията й.

Феновете с нетърпение чакат сватбата , макар че са песимисти относно продължителността на брака.  „Майбаха сватбен подарък ли ще е или от любовника“, питат в социалните мрежи. Певицата не е известна с постоянство относно партньорите си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment