В последните години Николета Лозанова все по-упорито се опитва да си изгради име на примерна съпруга и майка. Плеймейтката дори се отказа от тежкия грим и прекалено разголените дрешки в напъните си да се направи на сериозна и отговорна жена. Моделката обаче няма как да изтрие бурното си минало, което на всичкото отгоре е запечатано и на снимки.

Именно такъв кадър, разпространен по-рано днес в публичното пространство, накара Николета да се черви от срам заради изпълненията си преди години. На въпросния фотос звездата е облечена в доста оскъдна рокличка, с обичайния за нея тежък грим и гарвановочерна коса. Позата, която настоящата госпожа Божинова е заела обаче е повече от провокативна.

Както и сами виждате, Николета очевидно се забавлява по доста разюздан начин със своя приятелка. “Толкова по въпроса с примерната Николета”, смеят се потребителите. Феновете на звездата обаче побързаха да защитят любимката си, оправдавайки я, че всеки млад човек е минал през подобни купони. “Какво толкова, само се забавляват момичетата”, палят се форумци.

А вие как мислите? Има ли защо Николета да се срамува от подобни снимки? Или поведението й е съвсем нормално за едно младо момиче?

източник: kliuki.net

Leave a Comment