Евгени Минчев обича да навира в очите на всеки проявил интерес пишман-благородническата си титла и високия си стил на живот. Той с радост публикува снимки на своето морско „бижу”. Уви! Така пропагандирания му вкус към лукса не само не си личи, но и сякаш е опериран завинаги от него! В софийския му дом може да се натъкнете на някоя друга скъпа мебел или аксесоар за дома, но „резиденцията” му на Черноморието си е жива мъка!

Макар и разположено в комплекс на пъпа на Слънчев бряг, студиото му не би се отличило от която и да било ергенска квартира на спретнат ватман в столицата. Разбира се, там няма да видите потресаваща комбинация от картини и снимка на домакина с царица Маргарита. За сметка на това пък, Евгени освен задължителната дъска за гладене е подредил мил кадър от сватбата на Кейт и Уилям, че да не се излагал, като наминели!

Иначе инвестицията му в най-скъпият ни морски курорт не е нищо не обичайно – скромна мивка,стилаж за дискове и тераска, която гледа към дърветата! Добре, че пред комплекса има басейн. Лошото е, че Евгени, нали ни е деликатен – едва ли ще поиска да се смеси с всякакви там летуващи, пък били и с възможности над неговите!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment