Ненапразно завистници твърдят, че тя и Галена имат истински звезден стандарт

Фолк певицата отвори вратите на дома си за феновете си, а и за завистниците. Блондинката от дълго време е жената в живота на небезизвестния бизнесмен Коко Динев. Собственикът на „Кошарите” не жали средства, за да осигури на изпълнителката и уют, и лукс, достоен за ранга й на звезда.

За разлика от мнозина популярни личности, които живеят в панелки под наем, Емилия се радва на разкош и простор, където да расте едничкия й син. Преди години тя допусна снимачен екипа на приятелката си Венета Райкова до столичното си жилище. От тогава, малцина са допуснати до най-личното пространство на певицата.

Емилия има модерен дом с ярки цветове, разказват от kliuki.net. Вместо масивни мебели е акцентирано върху пространството. Цената на този лукс е коствал на двойката над 1 000 000 евро. Апартаментът е на две нива като на първия етаж е разположила трапезарията и кухнята, а на втория – хола и спалните.

Под всекидневната е царството на сина й Иван. Там е неговата зона за игра. Разположението е идея на певицата, която предпочита да има обособени пространства, вместо да обособява отделни стаи.

Въпреки очевидно скъпото обзавеждане, това, което със сигурност ще спре дъха на феновете й е домът на Коко и Емилия в Сандански. Певицата винаги е твърдяла, че там е нейният истински дом, но може би, затова е неприкосновен за външни лица.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment