Футболистът смени “А” — листата с втородивизионен отбор

Николета Лозанова стана за смях. Въпреки че преди време тя самата нарече Алисия треторазрядна певица, сега плеймейтката е на път да се сдобие подобно прозвище и то с основание. Тъй като не желае да напусне любимата си Италия, съпругът й Валери Божинов се съгласи да играе във втородивизионния италиански клуб „Виченца“, пишат от zasada.bg.

Любопитен факт е, не толкова преминаването на Божинов от „А“-листата в серия „В“, колкото, че футболистът прави и сериозен финансов компромис. След като не успя да се наложи във „Верона“, залязващата спортна звезда бе принуден да приеме не само да играе за по-слаб отбор, но и за по-малко заплащане.

На всичкото отгоре се говори, че отборът е пред изпадане и от серия „В“, което вероятно е още по-голям удар за футболната съпруга. Като се имат предвид амбициите на Божинов, това е доста сериозна крачка назад в спортната му кариера.

Форумци обаче ехидно отбелязват, че не Валери, а Николета е за съжаление. Футболната съпруга имаше големи амбиции да се превърне в половинка на световноизвестна звезда от А-листата. За съжаление откакто е с нея, кариерата на Валери се сгромолясва главоломно. А плеймейтката все по-трудно успява да скрива недоволството си от залязващата слава на мъжа си, от който се интересуват единствено таблоидите.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment