Футболната звезда обича да споделя снимки във Фейсбук

Димитър Бербатов сподели с всички голямата малка радост в живота си. Става въпрос за бебето Елия, което се роди на 20 Ноември миналата година. Елия е второто дете на Димитър Бербатов и любимата му Елена.

Звездното семейство има и още една дъщеря- Деа. Сега момиченцето с божествено име е горда и щастлива  кака. Митко Бербатов позволи на почитателите си да хвърлят поглед в ежедневието на семейството на футболиста.

Берба публикува снимка във личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. На фотото се вижда как Митко вдига малката си дъщеричка, а на лицето на футболиста си личи цялото щастие на света. Заглавието на снимката е “Летиииим”. Изглежда баща и дъщеря обичат да се забавляват по този начин.

Берба явно тренира за бицепси като вдига бебето Елиа във въздуха. Феновете на футболиста останаха очаровани от фотото, което за минути обиколи новинарските сайтове. А почитателите на звездата коментираха на воля снимката.

„Да сте живи и здрави и двамата, много хубава снимка”, „Тренировки с малкото слънчеце, много сте сладки”, „Берба, да ти е жива и здрава дъщеричката и само да те радва”, това са само част от коментарите на хората, обичащи най-добрия БГ футболист в момента.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment