Глория е на път да развали приятелството си с Мария. Фолк звездата била засегната от решението на продуцентите Отварачката да открие големия концерт на “Пайнер”.

Мария открива концерта, защото нейните клипове са най-гледани в последно време – така било мотивирано решението, което изправи на нокти и другите звезди на “Пайнер” – Емилия и Анелия. Те заедно с Глория и Мария били четворката, от която трябвало да се излъчи изпълнителката на старта. За закриването нямало спорове: полагало се на Преслава като най-бляскава сред звездите, коментира HotArena.net.

Глория се опитва да стои над дребните ежби и клюките и много пъти е защитавала Мара Отварачката от злостни нападки. Гневът й в този случай не е породен от завист, а от обида. Обидата, че не се ценят качествата на изпълнителите, а се залита по парите! За Глория било ясно като бял ден, че тази роля на Мария е купена с парите на Гущеров! С тези пари били направени и квалитетните клипове на Мария, с които тя печелела по точки.

Няма нужда да се напомня, че откакто е с него, Мария не се притеснява да се бута с финансови лакти напред. Тя започна да се държи високомерно и предпочита да не общува със старите си дружки. Не дойде дори на концерта на Дженифър Лопес, където бе събран целият български фолк антураж. Запознати обявиха, че Мара предпочитала да гледа ДжейЛо на някой от концертите й зад граница.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment