Полиция, жестове, модни провали и недоволни гости белязоха щастието на Петко и Яна
Сватбата на Петко и Яна категорично е най-големият и отразяваният празник от този тип в светските ни среди. Уви и той не успя да мине без гафове!

Като започнеш с големите въпросителни около бившите на младоженците и свършиш с тоалетите на гостите – ВИП- изцепки да искаш, пише в kliuki.bg

На първо място близките приятели на младоженците – Божинови! Уж бяха много щастливи за младите, но преди всичко държаха да предизвикат внимание първо към себе си. Тя – нагиздена като булка – в бяло, дантелено и мини. Той пък като селски ерген от соца – с дънки и… показва средни пръсти! Другият от компанията – Азис отказа да дойде! Петко казал, че е на развод като дойде, а голямата звезда се нацупила и си спестила хиляда лева за подарък!


Мария Игнатова и Преслава пожелаха щастие на влюбените, макар да са топлили по различно време леглото на младоженеца. Такова благородство не проявиха милионерската щерка Ели Гигова и Орлин! Богатата наследница уж много уважаваше бившия, Павлов не им се сърдеше, ама… не са май толкова демократични!

Страшните 15 гарда тормозели наред хората от „Панчарево” и обядващите хора в съседните заведения. Проверявали за папараци, колите попречвали пътя на останалите от квартала, а извиканата полицията била безсилна да се намеси – нали са звезди…

Поне видяхме как се сбъдва една приказка – вечният плейбой си намери майстора, а едно провинциално работливо момиче от Пепеляшка стана принцеса!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment