Фалшиви Фейсбук профили вгорчават живота на родните звезди.

Фенове и антифенове на родните красавици редовно им стъжняват живота с фалшиви профили в социалните мрежи, научи HotArena.net.

Менте Николета

Лидер в това отношение е Николета Лозанова, която се оказа с над 20 фалшиви профила само във Фейсбук. Красавицата обаче има само една официална страница и личен профил, които контролира лично.

Веднага след нея се нарежда легендите на фолка Глория, Азис, Преслава и Галена. Те са толкова популярни, че понякога феновете им стигат дотам, да се представят с рождените им имена, за да привлекат интерес към страниците си.

Често можете да видите профили като Петя Иванова – Преслава, или Галина Пенева Иванова – Глория. Двете звезди обаче са категорични, че имат само официални страници.

Фолк певицата Алисия също си пати и то сериозно от фалшиви профили. Менте профил на фолк дивата успя да заблуди дори Венета Райкова, която често цитираше постове от него.

Фалшви плеймейтки

Златка Райкова също редовно става обект на подобни измами. Плеймейтката води ожесточена кампания заради това. Колежката й Златка Димитрова обаче е доста активна в социалната мрежа. И следи стриктно никой да не злоупотребява с името й или да мами феновете й.

Фолк певицата Джена има още по-неприятни изживявания. Фалшив неин профил се свързва с нейни приятели и съученици.

„Виждам се с една позната на мое участие и тя ми казва, че много се радва колко често си комуникираме във „Фейсбук“. Останах вцепенена. Искам да кажа на всички, които се представят за мен или мои колеги, че това е крайно неуместно“, споделя Джена.

Дуетът Ангел и Мойсей пък са възмутени, че от тяхно име се сипят обиди върху техни колеги. Те споделиха, че неизвестен тип с фалшив профил от тяхно име е оплюл куп звезди в мрежата.

„Хора, този тип е нагъл. Докладвайте го за тормоз, дано спре“, написаха в официалната си страница младите звезди.

Тенекии

Актрисата Диляна Попова преживя още по-големи неприятности заради фалшив профил в мрежата. Хакер се представял за нея и си уреждал срещи от нейно име със знаменитости.

Една от тях се оказала с Лора Караджова, която се вързала и отишла на уговорената среща. В последствие вдигнала страхотен скандал на актрисата, а накрая се разбрало, че всичко е измама.

Рафи също стана обект на измама във Фейсбук и дори се свърза с полицията. Оттам обаче не успяха да заловят измамника, а профилът му бе изтрит от модератор на сайта.

Елена Петрова, Краси Радков и Виктор Калев също стават обекти на измама. Много от звездите в „Шоуто на Слави“ обаче въобще не са на „ТИ“ със социалните мрежи и откровено си признават.

Естрадната прима Лили Иванова пък се оплака, че фалшив профил на нейно име дава съвети на феновете й за кариерата и живота им. Легендата обаче има само страница във Фейсбук и много рядко я използва, пише „Телеграф“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment