Фолк певицата Райна и колежката й Мария Илиева се оказаха с общо гадже. Изпълнителката на ”Играя стилно” заби експоловинката на фолк дивата Светльо.

Двамата за първи път афиширали връзката си по време на парти. А страстите помежду им толкова се разгорещили, че накрая приключили в спалнята, пишат от „Телеграф“, цитирани от „Слава“.

Искрите помежду им прехвърчали още по време на срещата им в „Денсинг старс“. Там двамата се засекли за кратко зад кулисите. Певицата бе поканена да представи новия си сингъл. А Светльо партнираше на Глория в танцовата надпревара.

Съвсем наскоро обаче двамата били засечени в столичен клуб, където се оказали гости на едно и също парти. На купона били още Мариана Попова и Люси Дяковска. След няколко питиета страстите между Мария Илиева и танцьора станали доста горещи. А час по-късно двойката се преместила в частна вила, където нещата завършили в леглото.

Любопитен факт е, че на купона присъствала и бившата изгора на Светльо Райна. Фолк певицата обаче и дума не си разменила с танцьора, с когото изживя бурна любов.

Самата тя наскоро сподели, че той е затворена страница за нея. И не иска да си спомня за връзката им, тъй като има нов човек до себе си.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment