Никол Станкулова си има нова тръпка!

Преди месеци тя сама призна, че май нещата с Ангел не вървят, но това не е работа на хората и не пожела да коментира повече.

После пък тръгнаха слуховете за нейната бременност, които тя така и не отрече. Нищо чудно да се окаже, че носи бебето на някоя нова „звезда” в сърцето й.

Прелестната синоптичка на Нова телевизия май отново е хлътнала здраво, забелязаха посетители в заведение. Цяла нощ тя флиртувала с чаровен млад мъж, който толкова се опиянил от чашките и хубостта й, че накрая едва се прибрали от емоции, дочу Kliuki.net.

Какви са ги вършили след това, си е лично тяхна интимна тайна, но и не вярваме дълго Никол да ни държи в неведение. Тя обикновено не споделя прекалено за любовните си изживявания, но рано или късно се издава и съмнителните версии веднага се потвърждават. По подобен начин кри за връзката си с богаташа Ангел, но впоследствие започна дори да се снима с него на обществени места.

Звездата има редица обожатели и бяхме сигурни, че няма да остане сама. Ето, че май вече върти свежа афера с неизвестен до момента красавец! Вижте сами как Никол Станкулова и той бяха спипани на тясно!

източник: kliuki.net

Leave a Comment