Синоптичката показа тайнствения милионер, който й подари скъп автомобил

Мистериозният милионер, за който всички научихме, че е едва вторият мъж в живота на хубавицата, дълго време беше крит. Дали защото въпросният Ангел не обича камерите и светските събития или защото има бизнес, който не ще да бъде обсъждан (както разказваше синоптичката) – не стана ясно!

Важното е, че най-красивото лице от „ВИП Брадър 2012” вече не се страхува от конкуренция! Златотърсачки, преориентирайте се!

Двамата са прекрасна двойка, разказват от kliuki.net и като влюбени тийнейджъри се обличат еднакво, за да демонстрират връзката си! Макар Никол не мечтае все още да е булка, тя и Ангел позираха в бяло за радост на любопитковците.

Вчера клюкарите разтръбиха на всеослушание изявлението на синоптичката, че макар да я възприемат за сърцеразбивачка, е имала всичко на всичко…двама мъже в живота си!

Почитателите й се умилиха, защото освен красива и умна се оказа и романтичка, която бяга от случайни нощни посещения. Хейтърите обаче я заподозряха, че излиза пред Ангел и взискателните й роднини със стария женски номер: „Ти си ми вторият!”

Къде е истината – само Никол знае! Важното е, че изглеждат прекрасно един до друг, нали?!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment