Толкова обичаната от всички фолк дива успя да уплаши феновете си. Тя се показа на участие в красива бонбонено розова рокличка и с открити колена. Това, което много силно притесни феновете й обаче, бяха именно колената й, пишат от kliuki.net.

От самолет дори се вижда, че нещо не е наред с певицата. Дупките, които и с просто око се виждат, предизвикаха смут в сърцата на купонджиите. Съответно коментарите моментално заваляха.

„Какво си направила със себе си, Преслава?“, „Това рязко отслабване, на което се подложи дивата, си каза думата“, коментират развълнувано фенове. А някои дори изказват предположението, че Преси е „ремонтирала“ нещо по краката си и вероятно това е причината да изглеждат по този начин.

А и убийствено високите токове, на които изпълнителката на „Водка с утеха“ редовно се качва, неминуемо също оказват влияние за визията й. Трети пък коментират, че неприятните вдлъбнатини са белези. Белези от катастрофата, която бе сполетяла певицата преди време. На клиповете й, а и на професионалните снимки на Преси тези „подробности“ се „маскират“ и не се забелязват, но на живо нищо не може да остане скрито от феновете й.

Все пак Преслава е име във фолка – хората наистина много я обичат, а и тя тях. Винаги се раздава на участия и държи публиката си в постоянен екстаз.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment