Анелия е изключително магнетична и привлекателна като булка.

Мнозина са в очакване Анелия да разкрие най-после тайнствения си партньор и да вдигне луда сватба!

Красавицата на „Пайнер” обаче засега мълчи и въпреки слуховете, които я свързват с кого ли не, признава, че в момента просто е щастлива и това е достатъчно.

Междувременно, феновете й имат възможност да се насладят на уникални кадри, които до скоро не бяха достояние на широката публика. Тук Анелия наистина е доволна и усмихната, а очите й блестят от радост.

Преди цели десет години тя се врича във вярност на своя бивш любим Коко Динев, а техни кръстници стават Мая и Георги Илиеви. Събитието е подробно отразено и записано от телевизия „Планета”, а двамата младоженци са неузнаваеми. Анелия е още с тъмна коса, лицето й е почти като на девойка, а роклята и гримът я правят много магнетична и привлекателна. Всички я определят като приказно красива булка. Половинката й изглежда развълнуван и доста притеснен.

Кой би предполагал, че няколко години по-късно те ще скъсат, защото са много различни, а Емилия ще заеме мястото на колежката си. Днес Анелия е сложила точка на миналото си и гледа напред към новата си любов. Единственото, което е останало в сърцето й от Коко, е Ивон – общата им дъщеря.

източник: kliuki.net

Leave a Comment