Николета Лозанова показа младежките си снимки. Ретро фотос на футболната съпруга доста развесели форумци в социалните мрежи. С перхидролено руса коса, огромни обеци и старомоден потник, Лозанова е твърде далеч от визията на светска красавица, каквато днес демонстрира. Снимката правена на фона на селска ливада допълва визията на обикновено провинциално момиче.

Феновете й обаче твърдят, че има известно очарование в Николета, дори докато изглежда така. И допълват, че маргаритката зад ухото й, й придава до известна степен ретро излъчване.

Моделката с амбиции за градска красавица обаче едва ли е особено доволна, че я сравняват със селска хубавица. Вероятно това е и причината администраторите на страницата й да напишат под фотоса, че с годините Лозанова много се е променила.

„Да,това е Николета…всеки след време се променя..погледнете и вашите стари снимки и ще откриете доста разлики…“, пишат те. “И няколко козметични операции” – справедливо отбелязва фен.

Днес футболната съпруга изглежда доста различно и е направо неузнаваема в сравнение със старите си снимки. Въпреки това Николета продължава да отрича да си правила каквито и да било корекции и твърди, че променената й външност се дължи единствено на успешната й кариера като модел и любовта на съпруга й.

източник: kliuki.net

Leave a Comment