Асдис Ран има нова тръпка.Ледената кралица, която в момента е свободна се увлече по брадъра Панайот. Броени седмици след като блондинката заряза последното си гадже, тя вече е лапнала по Пацо.

Актуалната клюка гласи, че брадъра отдавна е завъртял главата на моделката, а тя не крие че го харесва. В телевизионно интервю Асдис открито изрази апетитите си към Панайот.

Асдис призна, че след брака си с Гардар Гунлаугсон отново би се загаджила със спортист. Затова и когато видя снимките на Пацо, красавицата откровено си призна, че го харесва. “Не го познавам, но ми харесва”, заяви Асдис пред водещия, цитирана от Lifestyle.bg.

Светската клюка обаче носи, че двойката често се е засичала из заведенията. Самият Пацо също останал силно впечатлен от атрактивната русокоска. Засега обаче не е ясно какви точно стъпки е предприел, за да я впечатли. Но се говори, че красавицата здраво е лапнала по него.

Далеч не толкова атрактивен за Ран обаче се оказа Митьо Пищова. Със смях красавицата коментира, че никога не би си го взела за мъж. “Не си падам по такъв тип мъже”, заяви категорично Асдис. И даде ясно да се разбере, че търновския бизнесмен просто няма никакъв шанс с нея.

източник: kliuki.net

Leave a Comment