Годжи заби една от вокалистките на Дългия!

Нова любовна афера се заформя на хоризнота, Георги Милчев- Годжи и красавицата Цветелина Грахич вече не крият чувствата си. Младата певица от Ку- ку бенд успя да прелъсти басиста и двамата бяха засечени в заведение в любовна хватка.

Годжи се оказа истински Казанова и след бруталната раздяла с бившата си смени не една и две млади парчета. Този път обаче уловът му е направо за завиждане, Годжи вече мачка чаршафите със с*ксапилната вокалистка на Слави, Цветелина Грахич. Двамата дори излязоха доста разкрепостени и вече публично показват връзката си.

Годжи и Грахич се появиха на светско събитие хванати за ръце, но след това стана още по- горещо. Изкусителката Цвети не спря през цялото време да целува новата си изгора и непрестанно флиртува с басиста. Годжи направо излезе истински късметлия с това младо и напращяло гадже…

Хора от екипа на шоуто твърдо отричат, че между Годжи и Цветелина има нещо повече от колегиални отношения, пише skandalno.net. Връзката им обаче определено вече не е тайна за никого. Пък и за какво да крият, колкото по- бързо аудиторията научи, че Цвети се залюби с Годжи, толкова по- бързо красавицата ще се издигне в очите на Дългия.

Грахич добре обмисля ходовете си и с връзката си с Годжи наистина удари в десятката. По този начин с*кси изпълнителката подпомага кариерата си в Шоуто на Слави. Нека да не забравяме, че съвсем скоро излезе самостоятелната й песен ” Искам те пак”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment