Неизвестна досега снимка на принцеса Даяна е на път да завихри скандал, след като бе предложена за продан на предстоящ аукцион в Америка.

Скандалната снимка показва младата Даяна, която се е излегнала върху коленете на неизвестен млад човек. На обратната страна на снимката стои датата 26 февруари 1981 година, уточнява pravda.ru. Това всъщност е два дни след обявяването на годежа на Даяна Спенсър и принц Чарлз.

Снимката е направена в луксозен швейцарски ски курорт. Човекът, у когото се е гушнала бъдещата принцеса, не е разпознаваем като известна личност. На масичка до прозореца край двойката се вижда бутилка “Джони Уокър”. Върху снимката има надпис “Да не се печата”, вероятно оставен след редакторски оглед. Фотото е с размер 20х25 сантиметра.

Скандалната фотография е регистрирана за продажба от частния архив “Карън”, който я притежава от седем години. Тогава е била продадена от предишния собственик – британския таблоид Daily Mirror. Подобна снимка може да струва много повече от обявената стартова цена – 1000 долара, заради пикантния си сюжет.

Както е известно, Даяна Спенсър се омъжва за принц Чарлз на 29 юли 1981 година. През 1997-а, след развода си с него, тя загива в известната парижка автокатастрофа.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment