Фолк певицата Малина за пореден път приятно изненада феновете си. Изпълнителката сподели снимка на най-очарователната стая в дома си—спалнята. Фолк певицата, която преди няколко месеца отвори вратите на стилния си апартамент, отново накара феновете да й се възхищават. И сподели най-личното си пространство.

Преди време певицата сподели снимки от дома си. Но тогава предпочете да запази в тайна най-любопитната част от жилището си—спалнята.

Елегантното и изискано помещение е декорирано в тон с всички стаи в дома и. Бежово и бяло господстват в спалнята на звездата.

Просторната двойна спалня накара мнозина да се размечтая за певицата. Още повече, че и самата Малина се снима в най-личната си стая демонстрирайки перфектна визия.

Въпреки че е минала 40-те певицата продължава да изглежда перфектно. И се радва на забележителна визия, пишат нейни фенове.

„Красавица“, „Фантастична“, „Имаш изключителен дом“ възхищават се почитатели на звездата. И допълват, че изпълнителката направо грее сред стила на дома си.

Самата певица не крие, че се гордее с жилището си, за което е отделила доста време и грижи. И с удоволствие позира в него за радост на феновете си.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment