Президентът замесен в любовна афера, е новата клюка, която взриви обществеността, научи Kliuki.ws! И Росен Плевнелиев вече е разкрит.

Припомняме, че съвсем наскоро гръмна скандалната новина за аферата на ексвицето Дянков с Ирина Велкова, която всъщност бе шефка на Кабинета Дянков. С поведението си тя си бе спечелила прозвището „Злобното човече“.

Сега се оказва, че и президентът имал вземане-даване с друга. Той се захванал с тв водеща, пишат от HotArena.net, позовавайки се на „Всеки ден“.

Въпросната дама, спрягана за любовница на държавния ни глава, се казва Ивет Добромирова. Тя е позната на обществеността като водеща на сутрешния блок по БНТ, а сега е шефка на пресслужбата на Министерския съвет. Изгората на президента е назначена съвсем скоро на този пост от служебното правителство, което пък е назначено, както знаете, от президента.

„Няма никаква връзка, нали?“, гласят шеговити коментари и шушукания.

Мълвата гласи, че любовната им афера е започнала още когато Плевнелиев е бил регионален министър. По това време Ивет е имала собствена пиар агенция. Наскоро, след кратка раздяла, те отново подновили отношенията си. А според клюката, носеща се из коридорите на „Дондуков“1, точно тези близки отношения на водещата с президента й отварят вратите към поста, който заема в момента. Дори Николай Бареков бе намекнал за близките им отношения.

Каква е истината обаче, ние от Kliuki.ws, няма как да знаем!

източник: kliuki.ws

One Reply to “Вижте с коя е имал връзка Плевнелиев!!!”

  1. Pingback: 2downloads

Leave a Comment