Екипът, който работи по сериала има своите пропуски, но това не променя нещата, че създаде хитова продукция

Българският сериал „Под прикритие” е един от най-гледаните. Всичко е брилянтно, но както вече Kliuki.net показа, екипът също прави своите дребни грешки, които по-наблюдателните веднага улавят.

Очевидно е, че гримьорите допускат най-редовно такива и след като забелязахме как се издъниха с Бояна, то нека си припомним един по-стар гаф. Случващото се развива през втория сезон на филма и този път пропускът е с макиажа на Иво. Гангстерът тъкмо е получил солиден тупаник от Джаро и се жалва на Куката. Виждаме къде и какви са следите от ударите по лицето му. В следващите сцени обаче те са коренно различни и доста по-брутални, нали?!

Трудно се помнят такива детайли, а майсторите на четките нещо са се разсеяли, но пък явно не всеки би ги забелязал. Все пак гафът си е гаф. Вероятно без тези пренебрежими издънки щяхме да се чудим дали хора или роботи са правили продукцията. В крайна сметка се случва, а бързането на сценаристите да зарадват феновете на крими сагата също може да им изиграе лоша шега.

Независимо от всичко, „Под прикритие” си остава супер интригуващ и както разбрахме преди дни по всяка вероятност няма да свърши окончателно с предстоящите епизоди, а ще се снимат нови. Тази новина е повече от чудесна за многобройните почитатели, които всяка неделя са дежурни пред телевизора.

източник: kliuki.net

Leave a Comment