Лили Иванова се е отдала на активна почивка и неусетно прекали със слънцето, в резултат на което си докара топлинен удар, писа изданието HotArena. Естрадната звезда е в дома си във Варна и се наслаждава на лятото на обширната си тераса.

Тя се препича в компанията на много приятели, с които се забавляват до късно през деня. Лили Иванова обаче явно е загубила представа за изминалите часове и накрая я сполетял топлинен удар. Изпълнителката пребледняла, за малко да припадне и изплашила дружките си. Веднага, след като видели състоянието й, те повикали по спешност линейка.

До срива се е стигнало, защото Лили Иванова забравила да носи шапка в най-жаркото слънце. За случката научили и любопитни съседи, които по цял ден надничат към балкона й, за да я зърнат по монокини, разказва „Всеки ден”. Въпреки високите огради, някои вече разбраха, че Лили Иванова обича да остава без дрехи, но все още не са я докопали така, че да могат да я фотографират.

Феновете на примата негодуват и обсъждат в нета положението. „Оставете жената на мира, нека сега си вземе заслужен отдих, че я чакаме на грандиозния концерт след няколко седмици!”, зоват те, забеляза Kliuki.net.

Любимката на хиляди българи Лили Иванова трябва да се грижи повече за себе си, а не да се стига до такива ситуации, като тази с нелепия топлинен удар.

източник: kliuki.net

Leave a Comment