Ани Цолова е препъни камък в семейството на Виктор Николаев, научи „Ретро”. Много често заради екранната си партньорка журналистът има препирни у дома и се кара със съпругата си Людмила и щерка си Дара, признава самият той. Двете дами в живота му ревнували, че той прекарва повече време в компанията на Ани в службата и в разговори с нея по телефона, дори когато си е вкъщи.
Николаев и Цолова били неразделни дори вечер след работа, защото постоянно се налагало да обсъждат предаването си на другия ден и да правят промени в последния момент.


„Тази професия е много динамична и реално никога нямаш почивка. Дори да не сме в студиото пак работим, защото ние не сме само водещи, а и автори. Често вечер си говорим по телефона до 9-10 часа и у дома ми правят забележки, че ще се видим след 4-5 часа в ефир, а не спираме да си приказваме”, признава Виктор.
Според колегите му обаче съпругата му Людмила не ревнувала от Ани по женска линия, а защото не прекарвала достатъчно време с мъжа си. Работното й време се засичало с почивното на Николаев и така двамата се виждали рядко.
Такива проблеми не съществуват в семейството на Цолова. Съпругът й Васил Мичев е оператор в ТВ7 и е направил смените си така, че да е свободен по едно и също време с жена си. Освен това й влизал в положението, че има работа и вкъщи и не й правел забележка, когато се наложи да е пред компютъра и на телефона и вечер.

източник: pik.bg

Leave a Comment