Участниците във ВИП Брадър изолираха Лияна – не я искат на купон с тях, събраха се без нея, забеляза Kliuki.net!

Певицата много се изложи покрай изявата си във формата.

Сега нито Тервел Пулев иска да чуе за нея, нито останалите… Това коментират усърдно в мрежата потребители, които считат, че Лияна е получила етикет на прекалено фриволна и досадна съквартирантка.

Не е тайна, че боксьорът обра най-много негативи заради аферата си с нея, въпреки че там уж не се случило нищо особено. Заигравките им още вълнуват хората пред екраните, които следяха предаването.

А звездите решиха да се забавляват без да се обадят на Лияна. Йоана, Тервел, Павел Чернев, победителката Станка Златева и принц Ангел седнаха на една маса и вдигаха цяла вечер наздравици. Жени Калканджиева също уважи партито им.

В Къщата те се разбираха отлично, явно ще си останат приятели и извън нея. Не и с Лияна. Пикантното й поведение предизвика доста противоречиви реакции сред околните, за което тя не е желана навсякъде. Компанията явно предпочита да отсвири Лияна, за да не се създават нови поводи за интриги.

Тервел и жена му Диана вече обявиха, че фолкаджийката е излъгала за тяхната раздяла, което е недопустимо. Ето защо те напълно пренебрегнаха Лияна – дали си го заслужи, вие ни споделете.

А сега вижте от снимките как ВИП Брадърите си купонясваха без Лияна!

източник: kliuki.net

Leave a Comment