Грандиозната победа на Станка Златева от „ВИП Брадър“ е на път да се окаже помрачена от поредния скандал. Оказа се, че шампионката все още не си е получила парите от предаването заради скандал с продуцентите. По време на една пресконференция тя упрекна Нико Тупарев и екипа му, че са манипулира зрителите. Повод за кавгата станаха четирите СИМ — карти на Ваня Червенкова.

Според Станка, екипа на предаването е провокирал зрителите с разкритията за четирите СИМ — карти, от които се е гласувало нонстоп за Ваня. „Вие манипулирахте зрителите като казахте за четирите карти и ги спряхте, за да не спечели Ваня“, коментира доста ядосано тя.

Сблъсъкът й с Нико Тупарев и въпросите й относно начините на гласуване обаче са на път да й костват собствения хонорар. Говори се, че Станка трябва да получи повече от 200 хиляди лева за участието си в шоуто, но още не е видяла нито лев от тях.

След поредна среща с продуцентите в столично заведение Златева вдигнала грандиозен скандал. И казала, че в бъдеще просто да не разчитат на нея за подобни циркове и участия в такива програми. Станка успя да излезе от шоуто почти без негативи. Въпреки това не смята отново да се впуска в подобно преживяване, пишат от Lifestyle.bg.

източник: kliuki.net

Leave a Comment