След оспорван двубой, между Станка Златева и Мариан Кюрпанов, зрителите на „ВИП Брадър“ намериха своята любима звезда на България, в лицето на шампионката по борба, видя HotArena.net.

Шоуто започна с дует на Мариан Кюрпанов и поп певицата Мария Илиева, които заедно изпълниха една от новите й песни „Играя стилно“. Музикалната програма продължи с примата на поп фолка  Глория и съвместното й изпълнение с бизнес грамадата Ваня Червенкова и „Я, кажи ми, облаче ле бяло“.

Лео и Играта избухнаха с летния си хит „4D” със специалното участие на вече небезизвестния Пламен Медаров.

Чалга фуриите ДесиСлава и Лияна изпяха „Лудо, младо“ на два гласа. След тях извиха глас бившият фронтмен на група „Те“ и настоящ ментор и жури в „Х фактор“ с неговото парче „Имам само теб“.

Първа напусна Къщата на Големия брат Лияна. По-рано днес ви съобщихме за купения вот в нейна полза, но той не подейства и тя се нареди на пето място.

Пламен Медаров зае четвърта позиция за изненада на мнозина, които го подкрепяха безрезервно. Жена му Фани изказа красиви думи за него и бе в студиото на лайфа заедно със сина им Антъни.

Въпреки заигравката му с Йоана тя сподели, че би превъзмогнала пречките между тях и има вероятност да му прости, ако той пожелае да възобновят семейните си отношения.

На трето място, бронзова медалистка, както я нарече Ники Кънчев, се нареди Ваня Червенкова.

И в оспорваната битка между модела Мариан Кюрпанов и шампионката по борба Станка Златева, с най-висок зрителски вот, спечели … Той е… Неговото име е… Любимата ВИП звезда на България се оказа, че е СТАНКА ЗЛАТЕВА!

източник: hotarena.net

Leave a Comment