Звездата на Народния театър Владимир Карамазов има нова половинка. Светски клюкари твърдят, че актьорът от година и половина живее с министъра на културата Владо Пенев, дочу HotArena.net.

Съседите на Карамазов изумени разкриват, че популярния актьор живеел на семейни начала с настоящия културен министър. Който съвсем рядко се прибирал в собствения си апартамент в столичния „Иван Вазов“.

Между двамата отдавна цари нещо повече от приятелство, потвърждават и техни колеги. Те се успявали да съхранят връзката си дълго време и да я пазят в дълбока тайна. Дори си намислили хитрости, с които да прикриват близостта на отношенията си.

Една от тях била винаги да се движат по различно време. Владо Пенев тръгвал на работа много рано сутрин и слизал по стълбите.

Именно така той бил засечен от чистачката. Която разпространила клюката сред съседите.

От своя страна Карамазов се движел само с асансьор. В Народния театър гледали да не общуват твърде открито и да не обядват заедно.

Откакто Владо Пенев обаче станал служебен министър, двамата трябвало да разредят срещите си. Пенев се прибирал по-често в собствения си апартамент.

Това обаче не попречило на двамата често да се виждат на неутрални места. А наскоро дори си организирали пътувания извън страната като Париж и Аржентина.

„И двамата са зрели мъже и могат да правят каквото си поискат! Владо Пенев има голяма дъщеря, от години е разведен. Негова си работа е с кой живее”, защитават го от пикантните клюки актьори, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment