Маги Желязкова се оказа истинско страшилище зад волана. Бившата „Мисис България“ отнесе солидна доза критики за уменията си зад волана. На упреците на случайни минувачи, че прекалява със своеволията си по пътищата като шофьор и че трябва да внимава повече, мисис България надменно отговори, че не й пука.

Думите й за пореден път демонстрираха прекаленото й самочувствие, а също и колко е грамотна. Това обаче не й попречи, да оповести, че има бензин в кръвна и се чувства по-удобно зад волана, отколкото в кухнята.

Свидетели на не едно и две нарушения на красивата българка разказват, че Маги се държи много нахално и безцеремонно. И вместо да бъде шофьор за пример, е истинска заплаха за сигурността на пешеходците.

Не за първи път Маги Желязкова застрашава живота на пешеходци и водачи на МПС – та. Миската обаче се държи повече от високомерно и твърди, че не се чувства никак неудобно от този факт.

За разлика от нея, фолк певицата Алисия, Николета Лозанова и дори мис България Антония Петрова са далеч по-внимателни и примерни водачи. При това дамите са доста по-известни от нея и също могат да се похвалят с ВИП статус, а също и със солиден стаж зад волана.

източник: kliuki.net

Leave a Comment