Абсолютно натурална и без капка фон дьо тен върху лицето си, Мариана Векилска се появи в ефира на Би Ти Ви в 6:31 в петък сутринта, видя HotArena.net.

Успала се за ефир, водещата на новините застана пред камерите както майка я е родила, а истинският й вид събуди с ужас още дремещата аудитория.

„Прилича на мумия. Ако не й бяха изписали името, нямаше да я познаем”, коментират зрители в интернет.

С неравен тен, торбички под очите и без грим Векилска поведе новините в този вид. Иначе едно от чаровните лица на телевизията лъсна в ефира така, както изглежда веднага, след като се излюпи от сън.

Само 30 минути по-късно Мариана изглеждаше перфектно и никой не можеше да предположи, че тя е същото лице, което се появи в сутрешния блок по-рано. Гримьорите бяха успели да я приведат във вид, какъвто водещите са задължени да имат, за да не стряскат аудиторията.

Самата Мариана по-късно си призна, че се е успала и по тази причина е излязла в този вид в ефир. Сутрешното задръстване си казало думата и тя не успяла да стигне навреме.

„Не си чух алармата. Събуди ме трясък в блока, станах на мига, дори не си измих зъбите и тръгнах за работа”, разказва Векилска, която за 10-годишната си работа в Би Ти Ви има не повече от 5 успивания, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment