борман комерс входни врати софия

Подмяна на интериорни врати в София

Летните месеци традиционно се използват за ремонт. Мнозина взимат това решение, за да освежат до голяма степен жилището си или просто да променят частично интериора. Други смелчаци дори предприемат основен ремонт. Обмислят всичко, пресмятат цени и количества материали, но малцина планират смяната на интериорни врати. Случва се докато избирате ламинат, завеси или тапети, да ви дойде и идеята да купите и нови врати София. Разбира се, това ще оскъпи ремонта, но освежаването на жилището няма да е пълно, ако оставите старите врати. Те са захабени, налющени или неугледни. Времето за ремонта е най- подходящо и за смяна на интериорни врати София.

У нас голяма част от жилищата са панелни и имат метални каси, вградени в панела. Отстраняването им е изключително трудно и свързано с разбиване и шпакловане, боядисване или смяна на тапети. Ето защо времето на ремонта е най- удачното време за подмяна на интериорните врати.

Ако ремонтът вече е приключил и сега сте решили да правите тази промяна, можете да използвате по- лек вариант, който няма да изисква разбиване на голяма част от жилището. В този случай ще трябва да купите каса с плаващи первази, за да успеете да облечете напълно зида и старата каса да не се забелязва. Недостатък е мястото за монтаж, което заема старата каса, ще се стесни реалния отвор на вратата.

Затова добре обмислете кое е по- добро във вашия случай, преди да започнете каквото и да било. Потърсете съвета на специалист в бранша! Добре е да се организира оглед на място предварително от монтажниците. Не се притеснявайте да питате за нещата, които не са ви ясни.

Leave a Comment